Om Stål och reklam

Update: Det blev visst stiltje i stål&reklambloggandet, så nu är det en högst personlig babblig blogg föga intressant för allmänheten. Ja, hej, här är jag ungefär. Tidigare var ambitionen denna:

Vi säger så här: man kan inte bara jobba med reklam. Ibland måste man göra annat, som att renovera ett litet lastfartyg till exempel. Det är nämligen tänkt att den här bloggen ska handla om till lika delar reklam som M/S Dagskär. Lite best-of-two-worlds.

Det är så fiffigt ordnat att om man är en bloggläsare utan minsta stålbåtsintresse kan man helt enkelt klicka bort ”stål” och enbart gotta sig åt reklaminläggen.

Är man tvärtom en bloggläsare som enbart vill läsa om stål, som är vanvettigt fascinerad av stål, som slukar allt om stålbåtar i allmänhet och Dagskär i synnerhet och febrilt vill följa varje steg i renoveringen,  ja, är man en av de tre personerna så kan man med ett enkelt knapptryck klicka bort ”reklam” och sedan ge sig hän.

Nu har det just inte blivit så många reklaminlägg som bloggens titel må utlova. Det finns så många andra som skriver så bra om just reklam. Till exempel Ulrika Good. Eller Mattias Åkerberg. Eller Nina Åkestam eller Fredrik Olsson eller hela Åkestam.Holst och en hel rad andra. Jag får nog se till att fixa en länklista snart.

Vill du maila mig?

Jag vill!

Adressen är katarina [at] himlen.se

Annonser

Ett svar to “Om Stål och reklam”

  1. Fritz Says:

    Låter hur spännande som helst. Mer stål!

    /Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: