NEEEEEEEEEJ!

Jobbar två små yttepyttedagar. Tänkte var hypereffektiv och passa på att uppdatera/synka telefonen, eftersom jag köpte ny i april men inte orkat synka den än. Kunde välja mellan ”ställ in som ny” och ”återskapa”. Valde återskapa. Såklart, eftersom jag ville ha med alla gamla kontakter etc. 34 minuter senare berättar telefon o itunes och datorjävel att vassego, här är din telefon synkad o klar o återskapad som din gamla, det vill säga MED ALLA NYA BILDER RADERADE! Helvetesjvlaskit.

Men det var fint på både Åland och Gotland kan jag berätta. I ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: