Den vita eller?

Jag kom helt av mig i stålbloggandet efter september. Har skrävlat om provtur och att gå för egen maskin etc. Var är bilderna? Filmbevisen?

Provturen gick galant, tackar som frågar. Även om det var sjukt trångt att svänga runt i ån. Gavleån är 50 meter bred. Dagskär är 36 meter lång. Längs ena kajen ligger det ett helt gäng båtar förtöjda, gissningsvis ca 3 meter breda. You do the math.

Sakta, sakta stävade hon ut i ån. Sakta, sakta fortsatte vi ut på öppet vatten. Sakta, sakta… väldigt sakta…  eh, ska det inte gå fortare än så här?

Såklart något fel på propellern. Bångstyriga propellerblad. 1,8 knop gjorde vi (vilket är jättejättejättesakta för typ alla båtar och helt löjligt sakta för en båt i den här storleken). Två timmar tog det att komma tillbaka in i Gavleån igen, motströms. Det är en sträcka på mindre än en kilometer.

Men det största problemet verkar ha varit något annat. Vilken pollare är det egentligen vi ska slänga kastlinan runt?

För övrigt mkt sura miner på bryggan när jag frågade varför vi låg still. (Helt seriöst, jag uppfattade inte att vi rörde oss ur fläcken, trodde att vi låg och väntade på något).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: