Vad sägs om att lyfta bort fronten? Någon?

Det kunde man väl ge sig sjutton på. Här sitter man intet ont anandes och tokskriver krönika med deadlinekniven i ryggslutet och vad händer? Det smygjobbas minsann. Det är inget litet projekt heller, men för all del, bänd loss hela aluminiumfronten bara och täta bäst ni kan. Bry er inte om mig.

Front on, front off.

Front on, front off.

Hmpf. Ja, det passar sig tydligen att hmpfa för undertecknad så här på behörigt avstånd. Hade jag varit på plats hade det varit ett helt annat ljud i skällan. Ett mer gnälligt ljud, om hur tungt det är och hur kallt det är och varför det är rost på ställen där det är helt omöjligt att det ens kan finnas rost och varför det glöms bort mjölk till kaffet och att vi aldrig kommer hinna klart och vore det inte bra om det hade planerats lite mer etcetera i alla oändlighet. Ja, jag är ett riktigt energiknippe när jag får på mig blåstället. Märkligt att de gör det här utan mig.

Den där krönikan är för övrigt inlämnad och klar. Maken till flummig text har aldrig förr lämnat min kropp. Är lite nervös för responsen faktiskt, jag får så fria händer så jag inte riktigt kan hantera det.

Ostrategiskt av mig att lägga en lunch med chefredaktören imorgon. Jag hade ju tänkt mig en trevlig lunch, inte en ”Katarinaduvetvadvityckeromdroger-lunch”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: